külmutatud tursalõigud ja fileed - Norra külmutatud tursalõigud ja fileed
LIIGI: Gadus morhua – Atlandi tursk
PERE: Gadidae – Tursapere
TOOTED: Värske (filee ja terve), Sügavkülmutatud (filee ja terve), Soolatud (tükid, filee ja terve), Soolatud ja kuivatatud (tükid, filee ja terve), Kuivatatud (tükid, filee ja terve)
SUURUS: Rannatursk: maksimaalne 130 cm ja 40 kg. Kirde-Arktika tursk: maksimaalne 169 cm ja 55 kg
LEVIK: Rannatursk: fjordid ja rannikualad
Kirde-Arktika tursk: toitumisala Barentsi meres, kudemisala Finnmarkist Stadini, kus asuvad kõige olulisemad kudemisalad Lofoteni lähedal
HOOAJAD: Kalapüük toimub kogu aasta vältel, kuid on hooajaline paus jaanuarist aprillini (Skrei kalapüük/Lofoteni kalapüük).